Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Over ons

Sinds 1994 is Boekenhuis Rijssen / Uitgeverij Wieger Smeijers gevestigd in Rijssen. Wij zijn gespecialiseerd in Bijbels, theologische werken en christelijke lees- en kinderboeken. Ons assortiment omvat daarnaast: bladmuziek, cd's, tweedehands en antiquarische boeken, en cadeauartikelen. Wij leveren studie- en schoolboeken; ook aan scholen en andere instellingen.

Met ingang van oktober 2013 is Boekenhuis Rijssen dealer van blokfluiten en -accessoires. De merken die wij voeren zijn o.a. Aura, Dolmetsch, Coolsman, Moeck, Paetzold, Yoav Ran en Adri's Droomfluiten.

Levering boven de EURO 25,00 is franco*.
De levertijd is 1-3 werkdagen. In december kan dit uitlopen; we zijn en blijven mensen. Even opbellen kan schelen. We leveren in principe via DHL [CO² - gunstig].
Onder de € 25,00 sturen we soms met brievenbuspost. Dat gaat bijna altijd goed, maar wij geven daar geen aankomst-garantie. In dat geval heeft bezorging bij een DHL parcelpunt bij u in de buurt onze voorkeur.

Bij retouren: is een[deel]betaling met VVV- of Boekenboncards gedaan, dan kunnen we bij terugbetaling een kleine provisie inhouden.
De verzendkosten zijn voor de koper.

Heb[t] je/u haast? Bel ons gerust!
*Bij studie-, voordeelboeken en tweedehands is dit: boven de € 50,00. In dit geval is het handig om wellicht iets extra's er bij te kopen. Zit u onder het bedrag, dan raden we u aan eerst contact met ons op te nemen.