Nieuws

Extra service i.v.m. coronavirus

26 maart 2020

Geachte relatie, beste klant,

Onze boekhandel is (vooralsnog) geopend. Wij houden ons hierbij aan de landelijke richtlijnen.

In verband met het coronavirus bieden wij u de volgende mogelijkheden om boeken en/of overige producten bij ons te kopen.

Online bestellen
In onze webshop, www.boekenhuisrijssen.nl, is ons gehele assortiment, met uitzondering van de tweedehands boeken, opgenomen.

Levering boven de 25,00 is franco.
De levertijd is 1 tot 3 werkdagen mits op voorraad. Wij leveren in principe via DHL. Heeft u haast met uw bestelling? Neem telefonisch contact met ons op.
Bij studie-, voordeelboeken en tweedehands boeken geldt: boven de 50,00. In dit geval is het handig om wellicht iets extra's er bij te kopen. Zit u onder het bedrag, dan raden we u aan eerst contact met ons op te nemen.

Bezorgservice
Met ingang van vrijdag 20 maart D.V. bieden wij extra service door in Rijssen uw bestelling op uw huis- of afleveradres te bezorgen.

Onder de 10,00 vragen wij hiervoor 1,50 aan bezorgkosten.
Boven de 10,00 worden geen bezorgkosten in rekening gebracht.
In verband met de administratieve afwikkeling van deze bezorgservice, vragen wij uw bestelling vooraf te voldoen, waarna deze door ons afgeleverd wordt.
Uw bestelling kunt u doorgeven via het contactformulier op de website, telefonisch of via ons mailadres.
Wanneer uw bestelling in de winkel voorradig is, geldt: vandaag besteld, eind van de dag in huis.

Wij hopen dat wij als boekhandel u als relatie, klant met de bovenstaande service optimaal van dienst kunnen zijn en blijven.

 

Alle nieuwsberichten

26 maart 2020-Extra service i.v.m. coronavirus