Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De geneeskracht van propolis

bij o.a. acne, eczeem en hooikoorts

Braam, Wiebe

Prijs: € 16,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789491549335
Auteur(s) : Braam, Wiebe
Taal : Nederlands
Onderwerp : Alternatieve geneeswijze algemeen (populair)
Uitgever : Veltman Distributie B.V.
Verschenen : September 2022
Druk : 4
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Afmetingen : 201 x 126 x 11 mm
Gewicht : 170 gram
Beschrijving

Dr. Wiebe Braam

Tot 1995 was hij werkzaam als huisarts. In deze periode was hij een van de bekende Libelle-dokters en schreef hij 25 boeken over diverse medische onderwerpen. In 1978 verschenen de eerste in de serie '100 vragen over…'(de 'Libelle Samen reeks') via uitgeverij Spectrum. Tussen 1987 en 1989 verschenen ook enkele boeken bij La Rivière en Voorhoeve (zoals een boek over zijn onderzoek naar de beleving van een miskraam). In 1989 stapte hij over naar Inmerc ('Spreekuur Thuis').
In 1995 specialiseerde hij zich in de gezondheidszorg voor mensen met een verstandelijke beperking (= AVG). Toen is hij zich gaan bezighouden met voorlichting over verschillende syndromen en over miskramen. In 2010 promoveerde hij op een onderzoek naar het verband tussen melatonine en slaap. Hij publiceert in wetenschappelijke tijdschriften en doet onderzoek naar onder meer de oorzaak van autisme.
Het resultaat van zijn voorlichtingsactiviteit is op
http://home.planet.nl/~braam/syndmenu.html
en
http://home.planet.nl/~braam/miskraam.html
terug te vinden.

De geneeskracht van propolis

Propolis is een bijenproduct met een verrassende uitwerking op ontstekingen en infecties. Propolis is bovendien wondhelend en pijnstillend en het stimuleert het immuunsysteem. U leest alles over de achtergronden van propolis en het wetenschappelijk onderzoek dat ernaar gedaan is. De gebruiksadviezen bij de verschillende aandoeningen maken deze uitgave zowel voor voorschrijvers als gebruikers een praktische gids.

Velden met een * zijn verplicht