Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Trouw

Kooijman, Mirjam

Prijs: € 16,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789083401386
Auteur(s) : Kooijman, Mirjam
Taal : Nederlands
Onderwerp : Avonturenroman
Uitgever : Scholten Uitgeverij B.V.
Verschenen : Juli 2024
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 441
Afmetingen : 211 x 149 x 32 mm
Gewicht : 511 gram
Beschrijving

River en Elijah
River is geboren in Florida en na haar adoptie opgegroeid in Nederland. Haar verlangen om meer van de wereld te zien, brengt haar naar een wijnboerderij in West-Australië. Op New Wine steekt ze haar handen uit de mouwen om te helpen bij de druivenoogst. Met spontaniteit en humor maskeert ze haar onzekerheid en angst om zich te hechten. Ze valt als een blok voor Elijah, maar weigert toe te geven aan haar gevoelens voordat ze zeker weet dat hij betrouwbaar is.
Het werk in de wijngaard betekent, naast zijn basketbalteam van de University, alles voor Elijah. Maar als er een spontane, roodharige, ietwat mysterieuze dame op New Wine verschijnt, besluit hij zijn aandacht wat te verplaatsen. Hij wil niets liever dan haar voor zich winnen, maar dat blijkt nog niet zo eenvoudig.

Vervolg
Kleur is de vierde roman van Mirjam Kooijman en een vervolg op de succesvolle boeken 'Missie', 'Onmisbaar' en 'Kleur' waarin River ook af en toe een rol speelt, maar de boeken zijn ook goed als losstaand verhaal te lezen.

Mirjam Kooijman is echtgenote, moeder van vier kinderen en juf op een basisschool. Ze geniet ervan om naar de verhalen van de kinderen te luisteren, met hen te zingen en te leren. Ze woont bij de zee en is vaak op het strand te vinden. Op Instagram schrijft ze over haar leven én het geloof dat heel belangrijk is voor haar en haar gezin (@mama.mirjam). Wie de boeken van Mirjam leest, proeft iets van haar liefde voor de Schepper.

Velden met een * zijn verplicht