Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Zicht op verborgen parels

Keegstra, Hennie en Jacob

Prijs: € 24,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789083380476
Auteur(s) : Keegstra, Hennie en Jacob
Taal : Nederlands
Onderwerp : Geloofsopbouw
Uitgever : Scholten Uitgeverij B.V.
Verschenen : Maart 2024
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 304
Afmetingen : 240 x 173 x 22 mm
Gewicht : 588 gram
Beschrijving

Zicht op Verborgen Parels
Een boek vol verrassende inzichten, verborgen parels die de moeite waard zijn om te ontdekken. Hennie en Jacob Keegstra nemen je op toegankelijke wijze mee naar de Hebreeuwse wortels van Bijbelse personen, plaatsen, feesten, namen van God, verbonden, letters en getallen. Je krijgt zicht op Gods plan voor de wereld door naar Gods volk Israël te kijken.

'Zicht op Verborgen Parels' is een bundeling van 111 onderwerpen, verdeeld in acht overzichtelijke hoofdstukken en is te gebruiken als dagboek. Elk onderwerp sluit af met vragen over de betekenis hiervan voor je eigen leven. Zo krijg je zicht op nieuwe aspecten, groei je in kennis en word je uitgedaagd om uit te kijken naar de profetische toekomst.

Hennie en Jacob Keegstra zijn vele jaren betrokken bij Israël o.a. door hun werk voor de International Christian Embassy Jerusalem (ICEJ) afdeling Nederland. Ze hebben twee getrouwde kinderen en wonen in Zwolle.
Hennie (1961) is ruim 40 jaar betrokken bij het werk voor Gods volk. Ze heeft tien jaar in Israël gewoond en spreekt Modern Hebreeuws. Hennie heeft zowel studies in Social Work, Business studies, als in coaching afgerond. Zij heeft een coördinerende rol binnen de Nederlandse afdeling van de International Christian Embassy Jerusalem (ICEJ) en is daarnaast trainer en coach.
Jacob (1958) is Bijbelleraar en heeft kennis van Bijbels Hebreeuws vanuit zijn opleiding als theoloog. Hij heeft verschillende studies afgerond: Bedrijfseconomie, Civiele techniek, Theologie en Filosofie en is docent op een hogeschool. Jacob is voorzitter van de ICEJ, afdeling Nederland. Hij is een veelgevraagd spreker waarbij Gods Woord en de verbondenheid met Israël centraal staan.
Jacob is de auteur van 'Gods profetische feesten', 'Gods Woord is één' en 'Hoe denken wij?'
Op de voorkant van dit boek staan de grotten van Qumran in Israël. Rond 1948 zijn hier manuscripten van het Oude Testament en Joodse teksten gevonden, waaronder de beroemde Jesajarol. Deze Dode-Zeerollen bevestigen het onveranderde Woord van God. Na 2000 jaar kwamen ze als verborgen parels tevoorschijn.

Velden met een * zijn verplicht