Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

Een supergoede Vader

Tomlin, Chris; Barrett, Pat

Prijs: € 14,95
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789082546125
Auteur(s) : Tomlin, Chris; Barrett, Pat
Taal : Nederlands
Onderwerp : Prentenboeken (< 6 jaar)
Uitgever : Triple boeken
Verschenen : September 2022
Druk : 1
Uitvoering : Hardcover
Conditie : Nieuw
Pagina's : 35
Afmetingen : 256 x 208 x 7 mm
Gewicht : 353 gram
Beschrijving

Kleurplaten
Er zijn zeven kleurplaten beschikbaar over Beertje Sam en de supergoede Vader. Klik hier om deze te downloaden.

Over de schrijvers
Chris Tomlin is een bekende christelijke artiest. Hij won een Grammy Award voor zijn album 'And if our God is for us…' in 2012. Zijn liederen worden wereldwijd door miljoenen gelovigen gezongen. Een aantal van zijn liederen zijn ook in het Nederlands opgenomen in de Opwekkingsbundel, zoals 'Maak groot onze God', 'Wie vrees ik nog?' en 'Bij het kruis'. Het liefst is Chris echtgenoot van Lauren en vader van zijn kinderen Ashlyn en Madison. Het lied 'Good Good Father' staat op plaats 23 in de Top 1008 van Groot Nieuws Radio.

Pat Barrett is echtgenoot, vader, songwriter en aanbiddingsleider in de Amerikaanse stad Atlanta. Hij is muziekpredikant van Grace-Midtown Church en co-auteur van het lied 'Good Good Father'. Pat is veel onderweg met 'Housefires', een muziekbediening die vanuit Atlanta op veel plaatsen in de wereld mensen helpt om God te aanbidden door middel van zang en muziek.

Titel: Een supergoede Vader
Auteur: Chris Tomlin & Pat Barrett
Illustraties: Hussey, Lorna
Uitgever: Triple - 2017
Druk: 1e druk
Genre: Kinderbijbels
Type: Hardback met stofomslag
Bladzijden: 40
Illustraties: Ja
EAN: 9789082546125
NUR: 273

Beertje Sam gaat in dit prachtige prentenboek ontdekken dat God een supergoede Vader is die overweldigend veel van hem houdt. Het boek is gebaseerd op het lied 'Good Good Father' dat dit voorjaar werd opgenomen in de Opwekkingsbundel. Een vertederend voorleesboek om Gods liefde te ontdekken met je (klein)kinderen.

Chris Tomlin en Pat Barratt schreven samen het verhaal van de kleine beer Sam wiens leven en dat van zijn vriendjes voorgoed verandert wanneer ze de geweldige liefde van de grote Koning leren kennen. Als Sams vriendjes hulp nodig hebben, gaat hij op reis naar de Koning die in het kasteel woont waarvan de poort altijd open is. Tijdens zijn reis gaat Sam op zoek naar het mooiste cadeau voor de Koning…

Velden met een * zijn verplicht