Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Meer informatie...

De terugkeer van de Zonderling

Andrews, Andy

Prijs: € 17,50
Voorraad#stock_type# onbekend
(Geen beoordelingen)
Delen:
Productspecificaties
EAN : 9789059991095
Auteur(s) : Andrews, Andy
Taal : Nederlands
Onderwerp : Literaire non-fictie
Uitgever : Uitgeverij De Barbaar
Verschenen : Juli 2020
Druk : 1
Uitvoering : Paperback
Conditie : Nieuw
Pagina's : 240
Afmetingen : 215 x 142 x 22 mm
Gewicht : 327 gram
Beschrijving

Titel: De terugkeer van de Zonderling
Auteur: Andy Andrews
Vertaling: Richard Kettmann
Uitgever: De Barbaar - zomer 2020
Druk: 1e druk
Genre: Theologie
Type: Paperback
Bladzijden: 236
Illustraties: Nee
EAN: 9789059991095
NUR: 320

'Andy Andrews is de beste verhalenverteller van Amerika sinds Mark Twain en waarschijnlijk de boeiendste leraar sinds Robin Williams zijn hoofdrol speelde in de film Dead Poets Society. De terugkeer van de Zonderling is een nieuwe topper van zijn hand,' Robert Mayes

Zo'n vijf jaar geleden was hij - Jones - zonder ook maar tot ziens te zeggen uit onze contreien verdwenen. Zo leek het. En nu zag ik hem. Ik had net mijn auto geparkeerd en grinnikte in mijzelf terwijl ik uitstapte. 'Heerlijk om die lach weer te horen,' hoorde ik opeens zijn bekende stem achter me. Ik hoefde hem niet te vragen waar hij al die tijd geweest was. 'In de buurt,' zou zijn antwoord zijn, zo goed kende ik hem wel.

Deze keer geeft Jones een opvoedcursus. Nieuwe ontmoetingen met nieuwe mensen volgen. Perspectief blijkt opnieuw het sleutelwoord te zijn. Met welk perspectief voed je op? Wat hoop je je kinderen mee te geven? Hoe hoop je dat zij zich ontwikkelen en welke invloed heb je daar als ouders eigenlijk op? En wat hebben de Kamado Joe en de Jubilee - een wonderlijk lokaal natuurverschijnsel - met dat alles te maken?

De terugkeer van de Zonderling is het vervolg op De Zonderling, een intrigerend verhaal over een oudere man (Jones) die levenswijsheden uitdeelt en perspectief biedt aan mensen in nood. Later dit jaar zal ook Andy Andrews' boek Hoe vermoord je elf miljoen mensen? verschijnen bij onze uitgeverij.

Velden met een * zijn verplicht